LG V30 imaće bežično punjenje baterije


Još krajem prošle (2016.) godine počele su da se pojavljuju glasine vezano uz LG-jev mobilni V30. Zavisno od izvora mogli smo saznati kako će i ovogodišnji model nastaviti trend dvostrukih kamera sa zadnje strane kućišta te kako će takođe stići sa sekundarnim ekranom.

Podsetimo, jedna od bitnijih promena tiče se upravo sekundarnog ekrana koji bi ove godine trebao biti osetno većih dimenzija zbog čega bi po prvi put trebao biti smešten sa donje strane kućišta. Iz istog razloga sekundarni ekran bi ove godine trebao da ima klizni dizajn.

Ali, sada nam stiže informacija (čitaj: glasine) kako će V30 dobiti i podršku za bežično punjenje baterije. Dotična je čini se spremna budući da je LG istu već ugradio u obnovljene modele telefona G6 – G6+. Izvor navodi kako će dodatna razlika u odnosu na prošlogodišnji V20, biti vidljiva i po zadnjoj stranici kućišta, a koja će navodno biti od stakla.

Vezano uz skener otiska prsta, ako ste se nadali smeštaju sa prednje strane, nažalost ništa od toga, prema OnLeaks-ovim saznanjima i ove godine će ostati sa zadnje strane kućišta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.