Procurele slike prednjeg i zadnjeg panela iPhone-a 8


Ostalo je još tri meseca do službenog predstavljanja novog iPhone-a, koji bi se dizajnom napokon trebao značajnije razlikovati od dosadašnjih modela. Već su nekoliko puta procurele fotografije raznih prototipa, ali većina se slaže da upravo ova u koju gledamo, predstavlja iPhone 8.

Sada nam tako stižu prednji i stražnji paneli, koji u velikoj meri potvrđuju sve do sada viđeno. S prednje strane imamo ekran od ivice do ivice, ali uz prisustvo pločice sa prednjom kamerom i senzorima, koja "ulazi" u ekran. Ovakvo rešenje je na prvi pogled možda nezgodno, ali privikavanje vernih kupaca ne bi trebalo da predstavlja problem.

Možda još zanimljivija stavka je činjenica što na poleđini ne vidimo otvor za čitač otisaka prstiju, kao na jednom od prototipa koji su bili procureli u međuvremenu. To sugeriše da je Apple pronašao način za njegovo smeštanje ispod ekrana, što će, ukoliko je istina, biti prilično velika prednost u odnosu na Samsung, koji za Note 8 , prema sopstvenom priznanju, to nije uspeo da postigne.

U nastavku donosimo i rendere nastale na temelju poznatih informacija:



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.