Samsung predstavio Galaxy J3, J5 i J7 (2017) telefone


Samsung je predstavio tri nova smartfona, odnosno naslednike prošlogodišnjih modela iz serije Galaxy J. Reč je o J3, J5 i J7, a svi, naravno, uz tu oznaku nose i obeležije godišta modela (2017) i isporučuju se sa Android-om 7.0 Nougat.

Najjeftiniji i najmanji od ove trojice je Galaxy J3. Kao i model iz 2016., ima 5-inčni 720p ekran, a uprkos identičnom kapacitetu baterije od 2600 mAh, dimenzije kućišta su se malo povećale. Ima novi procesor Exynos 7570 sa četiri Cortex-A53 jezgre takta 1,4 GHz, 1,5 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Zadnja kamera je 5 MP, a prednja 2 MP. Za razliku od ostala dva modela, J3 nema čitač otisaka prstiju. Očekivana cena u Evropi je 220 €.



Galaxy J5 takođe ima ekran identične veličine i rezolucije kao prošlogodišnji model, 5,2-inčni 720p, osmerojezgreni procesor Exynos 7870 takta 1,6 GHz, 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. I napred i nazad su 13-megapikselne kamere otvora blende f/1,9, a baterija je 3000 mAh. Trebao bi se prodavati po ceni od 280 €.



Za kraj imamo Galaxy J7 čiji je 5,5-inčni napokon dobio full HD rezoluciju. Ima isti procesor i količinu interne memorije kao J5, ali zato ima 3 GB RAM-a. Iste su i kamere, a baterija je logično veća i kapacitet joj iznosi 3.600 mAh te je ujedno i jedini predstavnik nove J serije s USB Type-C priključkom i kućištem otpornim na prskanje (IP54). Jasno, J7 (2017) je s cenom od 340 € najskuplji u ovoj trojci.



U nstavku pročitajte zvaničnu objavu kompanije Samsung:
Kompanija Samsung Electronics predstavila je novu Galaxy J seriju smartfona. Galaxy J7, J5 i J3 donose korisnicima visoke performanse u metalnom kućištu, sa unapređenom tehnologijom za kamere, rečeno je prilikom predstavljanja.

„Galaxy J serija je jedna od najprodavanijih serija pametnih telefona u Evropi“, rekao je je Pavle Zobundžija, direktor odeljenja telekomunikacija u kompaniji Samsung za Adriatik region. „Sigurni smo da će unapređeni dizajn, odlična tehnologija za kamere i visoke performanse nove Galaxy J serije nastaviti da privlače postojeće i nove korisnike koji traže prelepo dizajnirane, moćne pametne telefone premium brenda, a sve to po pristupačnoj ceni“.

Galaxy J7 se odlikuje premium metalnim kućištem i super AMOLED ekranom sa punom HD rezolucijom, baterijom većeg kapaciteta i 3GB radne memorije. Ovaj model ima naprednu prednju i zadnju kameru sa rezolucijom od 13 megapiksela. Zadnja kamera ima i LED blic koji korisnicima pomaže u snimanju jasnih, bistrih fotografija čak i u uslovima slabije osvetljenosti. Kao dodatno poboljšanje u odnosu na prethodnu seriju, Galaxy J7 i J5 imaju i skener otiska prsta.

Nešto kompaktniji Galaxy J5 ima super elegantno, potpuno metalno kućište i super AMOLED ekran pune HD rezolucije, za još bolje iskustvo uživanja u vizuelnim sadržajima. Sa unapređenom prednjom i zadnjom kamerom od po 13 megapiksela i microSD slotom koji podržava kartice do 256 GB, korisnici lako mogu da snime i čuvaju sadržaj koji im je važan. Brži procesor od 1,6 GHz čini Galaxy J5 moćnijim nego ikad.

Novi Galaxy J3 pametni telefon takođe dolazi sa pretežno metalnim telom, kako bi se uklopio u elegantan dizajn ostalih uređaja u ovoj seriji. Ovaj model sada ima mogućnost da čuva jednaku količinu podataka kao i J7 i J5 zahvaljujući većem kapacitetu memorije (16 GB) i povećanom radnom memorijom od 2 GB. Uz to, telefon pravi i kvalitetne fotografije, jer ima unapređenu zadnju kameru od 13 megapiksela sa preciznim autofokusom. U telefon J3 je ugrađena i bezbednosna platforma koja odgovara vojnim bezbednosnim standardima, Samsung Knox, čime se osigurava da se sadržaj u telefonu korisnika čuva u najvećoj mogućoj bezbednosti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Da li se ovi zezaju j3 220 € xaomi mi5 ima za te pare, a jači je od j7


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.