Xiaomi u Atini otvara fizičku prodavnicu


Zahvaljujući lokalnim grčkim medijima stiže informacija kako će se u skorijoj budućnosti u Atini otvoriti službena prodavnica Mi Home Shop, u kojoj će zainteresovani korisnici moći da pronađu i kupe širok spektar proizvoda pod brendom kineske kompanije Xiaomi.

Sama prodavnica će biti realizovana zahvaljujući partnerstvu između Xiaomi-ja i lokalne kompanije Info Quest. Upravo je ova druga kompanija sastavila oglas putem kojeg potražuje jednog radnika za puno radno vreme, jednog radnika na pola radnog vremena i nekoliko osoba za buduću uslugu korisničke podrške.

U samoj prodavnici prodavaće se širok spektar Xiaomi-jevih proizvoda od pametnih sijalica, preko pametnih kućnih uređaja pa sve do pametnih telefona po kojima je kineska kompanija i najpoznatija.

Tačan datum otvaranja prodavnice za sada nije poznat, ali s obzirom na postojanje pre spomenutog oglasa za očekivati je da će službeno otvarenje biti u bliskoj budućnosti.

Jedan od ključnih razloga za odluku da svoju fizičku prodavnicu otvori upravo u Grčkoj, za Xiaomi je najverovatnije bila činjenica da je atinska luka Pirej već neko vreme svojevrsna ulazna luka za uvoz kineskih proizvoda u Evropu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.