HTC Ocean Life sa Snapdragon 660 SoC-om i Edge Sense-om


Zahvaljujući leakeru @LlabTooFeR koji često objavljuje podatke o mobilnim uređajima kompanije HTC sada su stigli novi detalji o pametnom telefonu koji je za sada poznat samo po kodnom imenu Ocean Life.

Reč je o uređaju koji bi trebao da pripada srednjem segmentu tržišta te da sadrži i neke funkcije trenutnog U11 flagship telefona tajvanske kompanije. To je pre svega inovativna Edge Sense funkcija (okviri uređaja služe za upravljanje uređajem), ali i USonic (zamena za 3,5-milimetarski priključak u vidu slušalica koje se spajaju na USB Type-C priključak te sadržavaju opciju aktivnog uklanjanja šuma).

Što se tiče preostalih funkcija, Ocean Life bi trebao da sadrži 5,2-inčni ekran s rezolucijom od 1920 x 1080 px, Qualcomm-ov Snapdragon 660 čip, bateriju sa kapacitetom od 2600 mAh te 16-megapikselnu zadnju i prednju kameru (po uzoru na HTC U Play).

Takođe, spominje se podrška za Bluetooth 5.0 te operativni sisem Android 7.1.1 Nougat u kombinaciji sa Sense 9.0 interfejsom. Ne navodi se kada bi Ocean Life mogao da dođe na tržište.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.