HTC telefoni prikazuju oglase na tastaturi


Gotovo svaki iole veći proizvođač telefona uz svoje mobilne uređaje isporučuje i svoje softverske tastature. Ipak ima i izuzetaka, poput Huawei-a koji isporučuje Swift-ovu tastaturu (P9 Lite 2017 npr.) te HTC-a koji uz svoje mobilne uređaje isporučuje tastaturu TouchPal u osnovnoj, free verziji.

Kako se ovih dana pokazalo HTC je trebao da bude pažljiviji kod odabira tastature. Naime, kako je reč o aplikaciji druge kompanije, ista je odlučila da počne da prikazuje reklame u osnovnoj, besplatnoj verziji što je dovelo do toga da su se i vlasnicima HTC 10 uređaja počele prokazivati reklame.

Očekivano, vlasnici navedenog uređaja nisu s oduševljenjem prihvatili novi feature, što su i potvrdili negativnim komentarima na račun kompanije. HTC je brzo reagovao saopštenjem kako im nije bila namera da počnu da prikazuju reklame te kako se radi o grešci koju će nastojati što skorije ispraviti.

Kao privremeno rešenje problema savetuju svojim korisnicima da obrišu nadogradnju te da se vrate na inicijalnu verziju tastature koja je stigla uz njihov telefon.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.