iPhone 8 na najboljim fotografijama do sada


Lewis sa kanala unboxtherapy na Twitter-u je objavio nikad bolje fotke iPhone-a 8. Uživajte u do sada najrealnijem pogledu na iPhone 8.

Internet ne prestaje da bruju glasinama iz Apple-ovog tabora. Nadolazeći iPhone 7s i 7s Plus kao da nikoga ne zanimaju. U fokusu je jubilarni iPhone 8, koji će prema raspoloživim neslužbenim informacijama imati OLED ekran preko cele prednje strane i bez tradicionalne tipke Home.

Prema nekim spekulacijama, čitač otisaka bi se mogao naći i na boku iPhone-a 8, a ono u što se možete pouzdati je izrazito visoka cena. Sve upućuje na to da će iPhone 8 koštati više od 1000 dolara.



Unboxtherapy na Twitteru objavljuje fotografije navodna iPhone-a 8, koje potvrđuju većinu do sada objavljenih informacija pa i stakleno kućište sa dvostrukom kamerom na leđima, novim ekranom i Home tipkom integrisanom u ekran.

Očite nepravilnosti po bokovima i ivicama rezultat su procesa iz kojeg fotografije nastadoše. Na od ranije viđen model (odliv) iPhonea 8, ovde je na prednju stranu nalepljeno kaljeno staklo sa odštampanim iOS 11 početnim ekranom.

Raspravu na Twitter-u pronađite ovde.





Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.