Microsoft 365 je novi pretplatnički model koji uključuje i Windows


Nakon što je utvrdio gradivo sa Office-om 365, Microsoft je spreman za sledeći korak – Microsoft 365. Iza novog servisa krije se novi model pretplate na Microsoft-ov softver koji osim Office-a 365 uključuje i Windows 10.

Za početak Microsoft 365 biće dostupan poslovnim korisnicima u Business i Enterprise paketima. Glavnu razliku među njima čini broj korisnika, naime, Business paket je namenjen malim kompanijama te je ograničen na do 300 korisnika, dok kod Enterprise paketa nema ograničenja.

Zavisno od odabranog paketa korisnici će dobiti Business ili Enterprise verziju Office-a 365 i Windows-a 10 te Enterprise Mobility + Security softver.

Microsoft 365 Enterprise startuje od 1. avgusta, po nepoznatoj ceni. Naime, cena će zavisiti od ugovorenih stavki i broja korisnika. Dan kasnije, 2. avgusta u vidu Preview verzije stiže i Microsoft 365 Business koji će najkasnije do jeseni dobiti i punu verziju, a koštaće će 20 USD po korinsiku.

Detaljne informacije o Microsoft-u 365 možete pronaći na Microsoft-ovim službenim internet stranicama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Slušaj ovamo, skineš windows 7 piratsku i aktiviraš sa aktivatorom, zatim upgrade uradiš na windows 10. I on je legitimno aktiviran. A fora za upgrade nađeš windows 10 accessibility verziju. Zahvali mi kasnije ;)


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.