Pokušala da prošvercuje više od 100 iPhone-a na telu


Carinici na jednom aerodromu u Kini nedavno su zaustavili ženu zbog, kako navode tamošnji mediji, čudnih proporcija tela. Iskusnom oku carinika odmah je bilo jasno kako nije reč o osobi sa problemima s težinom, već o krijumčarki koja u Kinu iz Hong Konga pokušava nešto da prokrijumčari, ali iznenadili su se kada su videli šta se nalazi ispod prvog sloja njene odeće.

Naime, ona je po celom tijelu pokušala da sakrije više od sto Apple-ovih telefona koje je grupisala u slojeve od četiri telefona, a osim 102 iPhone-a pokušala je ilegalno preko granice preneti i 15 luksuznih i skupih satova. Zbog visoke cene Appleovih mobilnih uređaja u Kini, česti su slučajevi njihova krijumčarenja iz Honga Konga i drugih zemalja. Iako se čini neverovatno kako je uspela omotati više od sto iPhone-a oko svog tela, ona ipak nije rekorder u pokušaju ovakvog načina krijumčarenja jer je pre dve godine muškarac koji je zaustavljen na carini uz svoje telo zalepio čak 146 iPhone-a.

Osim informacija o hapšenju zbog krijumčarenja i objavljenih fotografija telefona vezanih uz telo žene, kineska policija nije objavila dodatne informacije – je li ona deo veće krijumčarske bande ili je delovala sama, odnosno sa jednim ili dva pomagača koji su joj pomogli u ovoj avanturi koja će ju koštati zatvorske kazne.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.