Samsung Galaxy Note 8 stiže 23. avgusta


Nedavno je procurila informacija kako će Samsung Galaxy Note 8 službeno biti predstavljen 23. avgusta u New Yorku, da bi sada to potvrdio i sam Samsung. Službeno je objavljeno da će se sledeći Unpacked event dogoditi upravo tog dana, što je popraćeno adekvatnom ilustracijom sa siluetom uređaja koji neodoljivo podseća na S8, ali sa dodatkom S Pen olovčice.

Što se specifikacija tiče, već smo saznali da će uređaj na američkom tržištu biti pokretan Snapdragon-om 835, dok će ga u ostatku svijeta pogoniti Samsung-ov Exynos 8895, a prema nekim najavama možda i njegova novija verzija.



Note 8 će imati nešto četvrtastiji oblik od Galaxy-ja S8 Plus i malčice veći ekran, sa dijagonalom 6,3 inča. Trebalo bi da bude upakovano 6 GB RAM-a, 3300 mAh baterija, a ako je suditi po dostupnim informacijama, i dvostruka 12 MP kameru.

Kako je potvrdilo i samo vodstvo kompanije, čitač otisaka prstiju neće biti smešten ispod ekrana kako je planirano, već na poleđinu, ali za sada bez potvrđenih informacija na kojem tačno dijelu. Naime, renderi nastali na temelju poznatih informacija sugerišu da će Note 8 imati jednako nelogičnu lokaciju kao i S8, ali to ne znači da se treba prestati nadati.

Početak prodaje se očekuje tokom septembra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.