Sledeći iPhone u ''boji'' ogledala?


Do sada smo, zahvaljujući informacijama koje po malo stižu u javnost, saznali otprilike kako će izgledati novi model iPhone-a, koliki će OLED ekran imati, te da možda neće imati Touch ID senzor otiska prsta uklopljen ispod ekrana, nego sa zadnje strane. Takođe, šuška se i o laserskom skeneru lica koji bi poslužio za prepoznavanje korisnika bolje od kamere, kao i o bežičnom punjenju i još ponekom dodatku.

Ali, sada se po prvi put neko dotaknuo i palete boja u kojima će sljedeći iPhone biti isporučivan. Benjamin Geskin, Letonac koji odnedavno ima pristup velikoj količini insajderskih informacija vezanih za Apple, objavio je da "mu je ptičica šapnula" kako bi novi OLED iPhone mogao – osim standardne srebrne, zlatne, crne i roze boje – mogao na tržište i u visokopoliranoj verziji nalik ogledalu.

Svoju tvrdnju nije kao do sada potkrepio slikom (stavio je tek sliku ogledalne maskice za iPhone). Međutim, ovoj glasini nije teško poverovati jer je Apple poslednjih godina svako novo izdanje iPhone-a obogatio nekom novom bojom, poput roze-zlatne ili Jet Black crne, pa nije nemoguće da se ove godine odluče upravo za ogledalo finiš.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.