Triangle je Google-ova nova aplikacija za štednju data saobraćaja


Google trenutno razvija još jednu aplikaciju za Android uređaje – Triangle. Dotična će najviše koristi korisnicima koji na svojim uređajima koriste manje data pakete kao i onima koji često putuju u druge zemlje gde bi surfanje Internetom moglo biti skupo naplaćeno.

Nakon što aplikaciji dodijelite potrebna prava, Triangle je u mogućnosti pratiti ostvareni data saobraćaj te korisnika informisati o količini potrošenih MB ili GB. Takođe aplikacija može odabranim aplikacijama u potpunosti i zabraniti pristup Internetu.U slučaju da neka od blokiranih aplikacija zatraži pristup Internetu pojaviće se pop-up prozor s nazivom aplikacije u kojem možemo dopustiti ili nastaviti blokirati pristup Internetu. Google je mislio na sve pa je ostavio i mogućnost privremenih dopuštenja.

Naime, blokiranoj aplikaciji je moguće dopustiti pristup na 10 ili 30 minuta nakon čega će se istoj nakon isteka odabranog vremena automatski aktivirati ranije određena blokada.

Aplikacija je još uvek u testnoj fazi i trenutno je dostupna samo korisnicima sa Filipina. Međutim, ako ste nestrpljivi i želite je odmah, možete je preuzeti na sajtu APKMirror već sada.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.