YouTube gasi opciju za uređivanje videa


Koristite li YouTube samo za gledanje videa, ili za postavljanje isečaka koje nije trebalo posebno dorađivati, vrlo je verovatno da nikada niste uvideli da na ovom servisu postoji i mogućnost naprednog montiranja video zapisa.

YouTube-ov Video Editor nudio je izrezivanje i kombinovanje video isečaka, dodavanje audio zapisa, izradu kolaža od fotografija i slično – ali to uskoro više neće biti moguće.

Naime, u Google-u su izgleda uvideli da je ova mogućnost malo korišćena pa su je odlučili ukinuti. Počevši s 20. septembrom ove godine montiranje videa autori će morati da odrađuju na svom računaru ili na nekom od drugih servisa. Upravo pojava velikog broja aplikacija za uređivanje videa učinila je YouTube-ov Editor neisplativim. Svi oni koji su na njemu započeli projekte, moraće ih završiti do spomenutog datuma ili će oni zauvek nestati.

Poboljšanja (Enhancements) videa kao što su dodavanje filtera, rezanje zapisa, i slične manje ispravke i dalje će biti dostupna, stoji na Google-ovom blogu posvećenom YouTube-u.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.