Do kraja godine biće isporučeno 15 miliona Apple Watch satova


Prema pisanju portala DigiTimes, isporuke Apple Watch satova bi u poslednjem kvartalu ove godine trebale da narastu na 4,5 miliona primeraka.

U skladu s time ukupne ovogodišnje isporuke Apple Watch satova će doseći 15 miliona primeraka. Reč je o podatku ili bolje rečeno predviđanjima koja dolaze od neimenovanih izvora iz same industrije, konkretno dobavljača.

Isti izvor procenjuje da bi isporuke Apple Watch satova tokom 2018. godine trebale da dosegnu 20 miliona primeraka. Predstavljanje treće generacije Apple Watcha očekuje upravo tokom 2018. godine.

Takođe, spominje se i slabija potražnja za nosivim uređajima drugih proizvođača, Xiaomi i Fitbit navodno beleže pad prodaje svojih pametnih narukvica, dok se istovremeno smanjuju isporuke pametnih satova kompanija Samsung, LG, Huawei i Motorola.

Razloge za slabiju potražnju za pametnim satovima treba potražiti u njihovoj visokoj ceni, slaboj autonomiji njihovih baterija, dupliranju funkcionalnosti koje se već mogu pronaći u pametnim telefonima i još uvek slabijoj integraciji celovite platforme i tržišta pametnih satova.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.