HTC U11 nadogradnjom dobija Bluetooth 5.0 i sRGB


Prema korisniku Twitter-a s nadimkom LlabTooFeR, HTC-ov aktuelni flagship pametni telefon HTC U11 uskoro će dobiti veću nadogradnju koja će doneti nekoliko novih mogućnosti.

Poznato je kako HTC U11, za razliku od pametnih telefona kao što su Samsung Galaxy S8 i Sony Xperia XZ Premium, nema podršku za novi standard Bluetooth 5.0, već za nešto stariji Bluetooth 4.2. Kako sadrži Snapdragon 835 čip sa nativnom podrškom za Bluetooth 5.0, podršku za isti je moguće dodati putem softverske nadogradnje, što je opcija koju će upravo HTC U11 i dobiti novom nadogradnjom.

Osim podrške za Bluetooth 5.0 standard, spominje se i dodavanje podrške za sRGB prikaz boja te snimanje video sadržaja u rezoluciji 1080p pri 60 sličica u sekundi.

Tu su i bebzednosne zakrpe, poboljšanja za kameru i opšte performanse čitavog mobilnog uređaja, kao i razna podešavanja koja se tiču Edge Sense interfejsa. Kao i kod svih dosadašnjih HTC-ovih nadogradnji, ova bi se trebala provoditi u određenim intervalima, ali većina korisnika bi nadogradnju mogla dobiti do kraja ovog meseca.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.