Na jesen nam stiže redizajnirani Apple Watch sa LTE-om?


Ovih dana se, osim sve glasnijih govorkanja o novom iPhone-u i njegovom ekranu od ivice do ivice ekrana, počelo pisati i o mogućnosti da Apple na jesen predstavi i potpuno novu, redizajniranu verziju Apple Watch-a. Ovaj bi pametni sat, prema informacijama koje je od "ljudi upućenih u zbivanja unutar kompanije" dobio Bloomberg, u novoj verziji trebao dobiti Intel-ove LTE modeme, što znači da bi se na 4G mreže trebao moći spajati samostalno, bez povezivanja s iPhone-om.

Ugradnja LTE povezivosti omogućila bi Apple Watch-u pristupanje Internetu, preuzimanje aplikacija, slanje poruka, te ostvarivanje telefonskih poziva – a sve bez aktivne veze sa "matičnim" iPhone-om. Apple trenutno sarađuje sa telekomima kako bi njih što više podržavalo spajanje pametnog sata na svoje mreže, a prema nekim informacijama LTE mogućnosti bi se trebale na Watch-u pojaviti do kraja ove godine. Iako, govori se i da bi cela stvar mogla da bude odložena za 2018.

Dodatne spekulacije oko novog Apple Watch-a pokrenuo je i poznati Apple-ovac, bloger John Gruber sa bloga Daring Fireball. On kaže kako mu je "neproverena ptičica prišapnula" da će ovogodišnji model Apple-ovog pametnog sata dobiti potpuno novi izgled. Ove su se informacije svi odmah uhvatili i pokušavaju je proveriti, ali ona za sada nije potvrđena iz drugih izvora.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.