[VIDEO] Klon iPhone-a 8 sa Android-om


Mada još uvek nije počeo službeno da šalje pozivnice za svoje događanje, Apple bi prema očekivanjima trebao da predstavi iPhone 8 12. septembra ove godine.

Po dobrom starom običaju, niko sa sigurnošću ne može reći kako će novi telefon izgledati, mada internetom kruže brojne glasine, procurele informacije i slike.

Vredni Kinezi su u tome otišli najdalje, izradivši funkcionalni "klon" iPhone-a 8, bolje rečeno svoju viziju novog Apple-ovog telefona, koji možete pogledati u ovom videu.



Kineski klon poseduje staklo na zadnjoj strani, materijal koji će Apple koristiti na svim telefonima za 2017. godinu i omogućava bežično punjenje, a tu je u vertikalna dual kamera, koju se takođe očekuje na originalnom uređaju.

Kao što je za pretpostaviti, uređaj radi na iOS 11 operativnom sistemu, ali to nije originalni Apple-ov softver, već se najverovatnije radi o Android launcheru ili prilagođenom ROM-u koji mu daje takav izgled.

Mada je to teško videti iz videa koji traje samo 9 sekundi, kineski klon deluje kao da je napravljen od kvalitetnih komponenti i donosi performanse kao originalni Apple-ovi uređaji pa je za očekivati da će pronaći svoje kupce u Kini, gde je potražnja za ovakvim imitacijama velika, posebno ako ga ponude po atraktivnoj ceni.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.