Google vlasnicima pokvarenih Nexus 6P telefona nudi Pixel XL na poklon


Od kada se pojavio, Nexus 6P je uživao u dosta publiciteta i popularnosti, ali zbog pogrešnih razloga.

Nexus 6P, koji je napravio Huawei, bio je jedan od poslednjih Nexus uređaja, a pratile su ga kontraverze zbog problema sa baterijom i kobnim bootloop problemima, koji su u toj generaciji morili mnoge telefone (gledamo u vas, LG Nexus 5, G4, G5, V10 i V20). Mnogi korisnici su se žalili zbog problema na Nexus 6P telefonu, a pogotovo nakon ažuriranja na Android Nougat, kada je Google konačno jasno objavio da se radi o problemu vezanom za hardver.

Google je u žurbi tražio načine da udovolji pogođenim korisnicima sa zamenskim uređajima, ali sada, kada im je nestalo istih (Huawei je davno prestao da ih proizvodi Nexus 6P), Google je odlučio da pokloni korisnicima Pixel XL kao "garantnu zamenu", ako je verovati ovoj temi na Reddit-u.

Oficijalna tema za probleme sa povratom neispravnih Nexus 6P uređaja navodi da, ako ste stanovnik Kanade, Velike Britanije ili SAD-a, te u vlasništvu imate neispravan Nexus 6P koji ste kupili direktno od Google-a, imate pravo na zamenu u obliku besplatnog Pixel XL. Sve dok ekran nije polomljen i nema vodene štete, korisnici iz ovih država mogu poslati svoj telefon i dobiti Pixel XL. Čak i telefoni čija je garancija istekla će biti prihvaćeni.

Prema navedenoj temi, Kanađani će dobiti 32GB verziju Pixel-a, dok će svi ostali dobiti 128GB verziju. Neki korisnici u Velikoj Britaniji su čak javili i da su dobili novi Nexus 6P, tako da još nije skroz jasno na koji način doći do "besplatnog" Pixel-a.

U svakom slučaju, lepo je videti da se Google trudi da reši probleme svojih korisnika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.