Kipite stan u Dubaiju za 30 Bitcoina


Britanska preduzetnica i političarka, a pritom i baronica Michelle Mone, pokrenula je veliki građevinski projekt u sklopu četvrti Science Park u Dubaiju. Ova vest sigurno se ne bi našla na našim stranicama da nije objavljeno kako će se od preko hiljadu dostupnih, oko 750 stanova moći kupiti – plaćanjem u Bitcoinu.

Naime, baronica Mone i njen poslovni i životni partner Doug Barrowman odlučili su deo stanova ponuditi na prodaju novoj klasi bogataša, novopečenim Bitcoin milionerima koji su se obogatili na trgovini virtuelnim kriptovalutama. Navedeni stanovi nude se direktno toj grupi ljudi, tj. onima koji žele svoje virtuelno bogatstvo pretvoriti u nešto opipljivo – "a šta je sigurnije i opipljivije od cigle i betona?" – pitaju se ovi preduzetnici.

Ako ste i sami među ranim investitorima u kriptovalute, pa ste pre nekoliko godina uložili šačicu dolara u nekoliko desetina Bitcoina, sada ih imate priliku zameniti za stan u Dubaiju u koji ćete moći useliti 2020. godine. Cena? Prava sitnica. Garsonijeru možete dobiti već za oko 30-33 Bitcoin-a. Za jednosobni stan će trebati izdvojiti oko 54, dok će vas dvosobni stan stajati oko 80-85 Bitcoin-a.

Kako bi se izbegao uticaj oscilacija vrednosti Bitcoin-a, koje nisu male niti retke, cene ovih stanova će biti fiksne u američkim dolarima, te pretvorene u bitcoin vrednosti na dan kupovine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.