Nema gužvi za iPhone 8


Apple je, to već i ptice na grani znaju, prošle nedelje predstavio iPhone X – prvi iPhone bez Home tipke i s ekranom od ivice do ivice. Ovaj, pomalo kontroverzni telefon, gotovo u je potpunosti zasenio istoga dana predstavljene iPhone 8 i 8 Plus, pa dežurne internet šaljivdžije već pišu kako je iPhone 8 prvi Apple-ov telefon za koji nije trebalo čekati godinu dana da postane zastareo, on je to postao već desetak minuta po predstavljanju.

Skladno ovom nezavidnom položaju u kojem se našao objektivno kvalitetan telefon, s vrhunskim procesorom i kamerom, stižu i informacije sa tržišta na kojima je isti u petak pušten u prodaju. Proteklih godina smo redovno u ovo doba godine izveštavali kako se ispred Apple-ovih prodavnica stvaraju redovi fanova koji željno čekaju da kupe svoj novi iPhone. Ove godine je, pak, kod lansiranja iPhonea 8 u prodavnice glavna vest kako – gotovo niko ne stoji u redu za njega.

Mashable javlja kako je u Londonu pred velikim Apple Store-om na Regent Streetu stajalo manje od 30 kupaca. U Kini je slična slika – barikade pred prodavnicama koje su pripremljene u slučaju gužve zjape prazne, a slična je situacija i u SAD-u, Australiji i Kanadi.

Ali, ne brinemo se preterano zbog toga. Gotovo da bismo se kladili kako će 3. novembra redovi pred Apple-ovim prodavnicama biti daleko veći, pogotovo iz razloga što iPhone X sigurno neće u prodavnice doći u velikim količinama. A osim toga, zašto biste danas kupili osmicu za 700 ili osmicu plus za 800 dolara, kada za samo 6 nedelja i 1.000 dolara možete imati daleko više "cool" iPhone X.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.