Plakat u Bostonu najavljuje Google Pixel 2 za 4. oktobar


Sada kad su svi veliki igrači predstavili svoje ovogodišnje flagshipe, ostaje nam još Google. Kompanija svoj flagship uvek najavljuje u 4. kvartalu, a veliki plakat postavljen u Bostonu nove Pixel-e 2 najavljuje za 4. oktobar.

Jesen je uvek uzbudljiva jer tada upoznamo možda i najzanimljivije pametne telefone, među kojima po običaju budu Samsung-ov novi Note i Apple-ov novi iPhone. U oktobru nas još čeka i Mate 10 iz Huawei-a, koji ne bi treba da bude ništa manje zanimljiv.

Unazad nekoliko godina kraj leta lijepo začine i Google-ovi ogledni Androidi, a od Nexus-a 6P pa na ovamo zaista se i imamo čemu radovati.

Prošlogodišnji, a još uvek itekako aktualni Pixel telefoni, oduševili su korisnike svojim čistim Android iskustvom i napokon vrhunskim kamerama.

Google Pixel 2 i Google Pixel XL 2 trebali bi da budu nazivi novi uređaji. Manjeg Pixel 2, ove godine verovatno pravi HTC i imaće klasičniji dizajn, a veći – Pixel XL 2 stiže iz LG-evih pogona i navodno će biti vrlo nalik na aktuelni LG V30.

Možete računati na vrhunske performanse zahvaljujući Snapdragon-u 835 sa obiljem RAM-a, a nadajmo se i vrhunske kamere makar na razini prethodnika ako ne i bolje. Navodno će biti upakovani u vodootporna kućišta.

U svakom slučaju, sudeći po jumbo plakatu u Bostonu, saznaćemo 4. oktobra, a vrlo verovatno i ranije, makar neslužbeno.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.