Službeno je: Novi iPhone stiže 12. septembra


Ono što je do sada iz glasina bilo posve jasno, sada je i službeno: novi iPhone stiže 12. septembra. Naime, Apple je juče poslao pozivnice na kojima spominje upravo ovaj datum, a po prvi puta ovaj događaj će se održati u novom Apple-ovom Steve Jobs Theater centru u Cupertinu.

Glasine koje su prorokovale datum predstavljanja isto tako upućuju na to da će Apple ovoga puta predstaviti čak tri iPhone-a. Samo jedan od njih bi trebao da bude iPhone 8 sa karakteristikama ekrana od ivice do ivice (ako izuzmemo ivicu na vrhu), dok će druga dvojica nositi nazive iPhone 7s i iPhone 7s Plus, a trebali bi da budu upakovani u kućišta prošlogodišnjeg (i preprošlogodišnjeg, i pre-pre prošlogodišnjeg dizajna) uz neznatne izmene.

Za iPhone 8, očekuje se da će izgubiti fizičku home tipku, budući da za nju napred neće biti mesta, zbog čega bi i čitač otisaka prstiju trebao preseliti na poleđinu, a postoje indicije da bi ga Apple mogao postaviti na bok kućišta.

Još jedna novost trebao bi biti AMOLED ekran, ali isključivo na iPhone-u 8, dok bi ostala dvojica trebala nastaviti koristiti IPS. Spominju se i novotarije na područiju kamere, a kako to već inače biva, možemo očekivati i mnoštvo novih softverskih rešenja i trikova.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.