Twitter priprema rešenje za sve kojima je 140 karaktera malo


Osnovna ideja Twitter-a jest kratka komunikacija i brza razmena informacija, a ne pisanje dugačkih objava, kao što to, primera radi, omogućava Facebook. Ali, mnogim korisnicima ograničenje od 140 znakova predstavlja problem, pa često posežu za uzastopnim objavljivanjem kraćih tvitova koje "vežu" jedan za drugim i označavaju ih brojevima (1/3, 2/3…) kako bi čitalac lakše mogao da se snađe.

Ovu pojavu su primetili i u Twitter-u pa su odlučili da učine nešto po tom pitanju kako bi olakšali pisanje dugačkih objava – a da bi sve opet ostalo u granicama od 140 znakova po tvitu. Neki korisnici su primetili u svojim Android aplikacijama da im Twitter omogućava tipkanje znatno dužih tekstova, koje po objavi automatski pretvara u niz uzastopnih tvitova.

Ova je opcija tek u fazi testiranja, a postane li deo službene nadogradnje nekad u budućnosti, svi oni koji se teško izražavaju u manjem broju znakova moći će to lakše učiniti unutar Twitter-ove mobilne aplikacije, bez potrebe za traženjem spoljnih rešenja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.