Facebook lansirao funkciju naručivanja hrane


Pre nekoliko dana, Facebook je najavio novu funkciju za korisnike Facebook aplikacije – naručivanje hrane. Pričamo o pizzi, burgerima i drugoj hrani za koju ste u datom momentu raspoloženi. Jednostavno otvorite aplikaciju, potražite željeni obrok, naručite i pojedite.

Naravno, ova opcija je trenutno aktivna tek u SAD-u, a podržava EatStreet, Delivery.com, DoorDash i Olo. Što se restorana tiče, podržava JAck in the Box, Five Guys, Papa John's, Chipotle i Panera, a li i druge, u zavisnosti od mesta u kom se nalazite.

Možete pretražiti restorane u blizini, koristeći sekciju "Naruči Hranu" u meniju "Istraži". Na toj stranici možete pretraživati hranu i naručiti istu kada nađete što ste tražili. Ako restoran iz kojeg naručujete sarađuje sa više servisa dostave, onda možete odabrati koji će vam izvršiti dostavu. Ako nemate nalog kod tog servisa, možete se brzo prijaviti bez napuštanja Facebook aplikacije.

Korišćenje ovog procesa se čini veoma jednostavnim, a nadamo se da ćemo uskoro doživeti da i u našem regionu rade ovako korisne funkcije Facebook i drugih aplikacija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.