Galaxy S9 će imati čitač otisaka prstiju sa prednje strane?


Ako je suditi po najnovijem Samsung-ovom patentu, sledeći njihov flagship, Galaxy S9, mogao bi da vrati čitač otisaka prstiju na prednju stranu. Ako su informacije iz patentne dokumentacije tačne, Samsung nema u planu da ugradi ultrazvučni čitač, kao što se do sada spekulisalo, već klasični, ali ovoga puta vidno manji.

Ovaj čitač trebao bi trebao da bude osetno manji od postojećeg, ali opet ne toliko da stane u tanki deo okvira na dnu kućišta, zbog čega bi Galaxy S9 mogao da dobije maleni zub sa donje strane, slično kao iPhone X sa gornje. Smanjivanje dimenzija čitača navodno ne bi trebalo da ima uticaja na njegovu brzinu i preciznost, ali uvođenje zuba bi moglo prilično uticati na ukupan izgled i upotrebljivost uređaja.

Od ostalih detalja vezanih uz sledeći Samsung-ov top model navedimo da bi trebao biti pokretan Snapdragon-om 845, odnosno novom generacijom Exynos procesora, koji bi tada trebao da sadrži i "nervnu" komponentu, tj. dodatni koprocesor zadužen za naprednije zadatke, slično kao Apple-ov A11 Bionic.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.