iPhone X uhvaćen na videu sa cool live wallpaperom


Jubilarni iPhone X se još čeka, a čekaće se barem do 3.11. ali prema neslužbenim glasinama, izgledno i duže. To ne znači da se neki odabrani njime već ne igraju. Tako je jedan uhvaćen na videu, a njegov novi OLED ekran ističe i cool dinamički wallpaper sa jarko crvenim mehurićima na tamnoj crnoj podlozi.

Do sada još nismo videli ovakav oblik živih pozadina na ekranima iPhone-a, tačnije ne u svetu nejailbreakovanih iPhone-a. Ovaj kratak video najpre se pojavio na Instagram-u, a onda proširio i Reddit-om. Prikazuje impresivni iPhone X koji se veselo prevrće u nečijoj ruci, a to prevrtanje prati dinamički wallpaper na ekranu zaključavanja. Za očekivati je da Apple ove wallpapere neće ponuditi na ostalim svojim iPhone-ima.

Očito mu je zadatak da istakne taj novi OLED ekran, koji sada prikazuje još crnije crne, nego IPS LCD ekrani dosadašnjih iPhone-a iz Apple-a.

Kažu da je upravo taj OLED elram, osnovni krivac što se masovna proizvodnja iPhone-a X još nije zahuktala pa je izgledno da će ga biti jako teško nabaviti pa i do početka 2018.

Verovatno će sličnih špijunskih fotografija i videa do njegova izlaska na tržište biti još u izobilju i činiti vam zazubice.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.