Samsung HMD Odissey predstavlja najnovije Windows iskustvo mešovite realnosti


Samsung Electronics predstavio je, u partnerstvu sa kompanijom Microsoft, Samsung HMD Odyssey, najimpresivniji uređaj sa Windows sistemom za sadržaj mešovite stvarnosti (MR) na tržištu. Samsung HMD Odyssey je brzo i lako podesiv, a donosi premium iskustvo virtuelne stvarnosti, sa superiornim kvalitetom slike i ekranom sa najvišom rezolucijom.

“Samsung HMD Odyssey je headset visokih performansi koji, kao i svi naši proizvodi, donosi smislene inovacije u živote naših potrošača”, rekao je YG Choi, viši potpredsednik Odseka PC Business Team u kompaniji Samsung Electronics. “Dizajniran u partnerstvu s Microsoftom, Samsung HMD Odyssey vodi potrošače do same granice Windows mešovite stvarnosti, koja ih uvodi u novo iskustvo virtuelne realnosti, najbolje u ovoj industriji”.

S dvostrukim 3,5-inčnim AMOLED ekranom, Samsung HMD Odyssey donosi življe boje i dublje nijanse crne, pružajući pritom oštrije, živopisnije slike. Vidno polje od 110 stepeni omogućava korisnicima da oko sebe otkriju vrhunske doživljaje virtuelne stvarnosti.

Kada je reč o zvuku, Samsung HMD Odyssey ima sistem 360o Spatial Sound, za zvuk koji dolazi iz svih pravaca korisnikovog okruženja (complete surround), kroz premium ugrađene AKG slušalice. Korisnici mogu razgovarati i sa drugim igračima, bez potrebe za uklanjanjem slušalica, koristeći ugrađeni mikrofon.

Iskustvo Windows mešovite stvarnosti sa ovim uređajem osmišljeno je tako da korisnicima pruži najbolje iskustvo odmah nakon raspakivanja. Za razliku od tipičnih headset ekrana, nije potrebno instalirati nikakve dodatne uređaje za kretanje – dovoljno je jednostavno povezivanje sa računarom. Sa sveobuhvatnim praćenjem položaja, korisnici nisu ograničeni na jedan ograničeni prostor tokom svog doživljaja iskustva u virtuelnoj stvarnosti.

Samsung HMD Odyssey dolazi sa Six Degrees of Freedom1 (6 DOF) senzorima koji omogućavaju intuitivno i prirodno kretanje. Sa podesivim upravljačkim točkićem, Samsung HMD Odyssey je dizajniran tako da pruža udobno i podesno prianjanje.

“Uzbuđeni smo što možemo poželeti dobrodošlicu uređaju Samsung HMD Odissey u Windows porodicu uređaja za mešovitu stvarnost. Ovo je neverovatan proizvod i još jedan važan korak na putovanju mešovite stvarnosti na kojem se mi u Microsoftu nalazimo. Sa Samsungom HMD Odyssey, tim u Samsung je razvio kacigu Windows Mixed Reality koja će oduševiti naše obožavatelje koji žele uroniti u svet mešovite stvarnosti u prazničnom period”, rekao je Aleks Kipman, stručni saradnik kompanije Microsoft.

Samsung HMD Odyssey dolazi zajedno s AKG slušalicama i nizom mikrofona za glasovne komande i dva kontrolora pokreta. Biće dostupan kasnije ove godine u SAD-u, Kini, Koreji, Brazilu i Hong Kongu, a prednarudžbine samo za SAD su počele 3.oktobra.Za više informacija o Samsung HMD Odyssey, posetite
http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ili www.samsung.com.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.