Google Pixel XL 2 opet pravi probleme


Google-ovom Pixel-u XL 2 kao da nije suđeno da uspe. Nakon početnih problema sa ekranom sada ih se pronalazi još. Neki korisnici su prijavili kako ivični delovi ekrana ne reaguju na dodir, a jedan je to i snimio.

Kad je Google ove jeseni predstavio novi Pixel 2 i Pixel XL 2 očekivanja su bila velika, a naročito od na prvu većeg i zanimljivijeg iza kojeg stoji LG. Prostrani 18:9 ekran sa moćnim hardverom, frontalnim stereo zvučnicima i impresivnim kamerama, zvuči fantastično.

Međutim, već u startu mnogi su primetili da njegov pOLED ekran nije baš na nivou manjeg AMOLED ekrana njegova brata. Boje su izgledale prilično bledo, a već pri najmanjem nagibu svetlina ekrana osetno pada i ističe se plavičasti premaz. To je Google navodno ispravio softverskom nadogradnjom kojom je omogućio podešavanje zasićenosti boja.

Kasnije se pojavila priča sa burn in efektom gde se samo nakon nekoliko nedelja nekima obris navigacionih dugmića zapekao u donji deo ekrana. I tu je Google reagovao svetlijom navigacionom trakom i tipkama.

Sada pak kreće nova priča o ivičnim delovima ekrana koji ne reaguju na dodir. Na videu ispod videćete kako desna i leva ivica ekrana ne reaguju baš ujednačno. Moguće je da je krivac softverska zaštita od neželjenih dodira, koju danas imaju uređaji sa vrlo tankim okvirom ekrana pa bi se i to dalo dodatno podesiti.

U svakom slučaju Pixel XL 2 ove jeseni nikako na zelenu granu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.