Huawei predstavio svoj FaceID i Animoji tehnologiju


Huawei je prekjuče predstavio novi Honor V10 smartphone ali uz njega najaviše i još nešto na čemu rade. Naime, predstavili su sopstvenu verziju Apple-ove Face ID i autorizacije licem te animirane emotikone.

Huawei svoj novi 3D senzor za mapiranje lica još nije implementirao na niti jedan svoj telefon, ali neka vas ne začudi ako recimo P11 bude nudio opciju otključavanja uređaja i autorizaciju kupovine licem. Jednako tako vrlo je izgledno da ćete poput vlasnika iPhone-a X  moći da šaljete animirane video poruke, u kojima ste maskirani u govance ili neki drugi primereni oblik. Huawei prkosi Apple-u sopstvenom FaceID i Animoji tehnologijom

Njihov 3D senzor će u 10 sekundi sačuvati 300 000 tačaka vašeg lica i kreirati mapu za prepoznavanje, koje će kasnije trajati 0.4 sekunde, dok recimo autorizacija prstom traje 0.2 sekunde.

Huawei tvrdi kako će njihova verzija Animojia biti još bolja i naprednija od Apple-ove jer će između ostalog beležiti te krprodukovati i kretnje jezika, što iPhone X ne može.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.