Sledeći iPhone X biće jeftiniji i u više verzija?


KGI Securities i Ming-Chi Kuo sada već na gotovo dnevnoj bazi objavljuju informacije o novom Apple-ovom iPhone X flagshipu. Tačnije ovaj put se informacije, odnosno predviđanja, ne odnose na model tek pušten u prodaju, već na njegovog naslednika koji bi se na tržištu trebao pojaviti sledeće godine.

U skladu sa prethodnim Kuovim predviđanjima, 2018. godina neće biti bogata inovacijama, već će Apple dodatno ispolirati postojeće tehnologije te staviti naglasak na smanjenje troškova proizvodnje, ali i konačne cene novog iPhone X-a kada se nađe na tržištu.

Ovogodišnji iPhone X trebao bi dakle da bude izuzetak, cena sledećeg iPhone X-a bi se trebala približiti cenama koje imaju standardni iPhone-i.

Osim svega navedenog, iPhone X sledeće generacije trebao bi da bude dostupan u više različitih verzija, za razliku od ovogodišnjeg koji je dostupan u samo jednoj verziji. U pripremi je navodno Plus verzija koju će karakterisati veći 6,46-inčni ekran.

Uz prognozu da će Apple u budućoj verziji iPhone X-a raditi na smanjenju troškova ide i komplementarno predviđanje kako zadnja kamera neće sadržati TrueDepth senzor. Kuo smatra da on na toj poziciji za sada jednostavno nije potreban.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.