[VIDEO] Samsung Galaxy S8 vs iPhone X u vatri


Nakon što je Apple konačno lansirao iPhone X, čitavim internetom su započeli kolati uporedni testovi u kojima su se u ringu našli novi Apple-ov flagship i jedan od najboljih Android telefona Samsung Galaxy S8.

U svim tim testovima recenzenti najčešće upoređuju dizajn, hardver, softverske funkcije i performanse oba uređaja, kako bi otkrili koji je bolji za držanje u ruci, koji snima bolji video i okida bolje selfije, koji ima boljeg digitalnog asistenta, itd, ali ekipa sa YouTube kanala TechRax odlučila je da sprovede malo ekstremniji test, pa je doslovce bacila uređaje u vatru, kao što možete videti u videu.



Kao što ste se mogli i sami uveriti, nakon 15 sekundi bliskog susreta sa plamenom, oba telefona su i dalje radila, no dok je iPhone X doživeo samo lagana oštećenja na ekranu, Samsung Galaxy S8 je poprilično stradao, pa ne verujemo da bi preživeo još nekoliko sekundi vatre.

U svakom slučaju ne bismo vam preporučili da kod kuće sprovodite ovakve testove jer ne verujemo da će vam za to priznati garanciju, a ukoliko nešto krene još više po zlu, mogli bi vam i vatrogasci gasiti telefone (i kuću).

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.