Galaxy A8+ (2018) - poznate specifikacije, procureo i video?


Stiže vreme za novu generaciju Samsung-ove serije Galaxy A. Krajem ove ili početkom sledeće godine, ova će kompanija predstaviti nove modele iz srednjeg cenovnog razreda, a sudeći prema glasinama i procurelim fotografijama, koristiće novi 18:9 onos stranica ekrana po uzoru na najskuplju braću.

Tako se po bespućima međumrežja već neko vreme povlače slike modela Galaxy A8 i Galaxy A8+, koji bi trebao da bude najskuplji predstavnik A serije. Pokretaće ga Exynos 7885 procesor, imaće 6 GB RAM-a, 64 GB interne memorije i ulaz za memorijsku karticu. Ekran uređaja će imati dijagonalu od 6 inča, a na poleđini dolazi 16 MP kamera sa optičkom stabilizacijom. Napred pak stiže dvostruka kamera sa 8 i 16 MP senzorima, što znači da će ovaj model biti fokusiran na selfije.

Za sada nije poznato hoće li uređaj u startu stići sa najnovijim Android-om, ali poučeni iskustvom od prošle godine, čisto sumnjamo, ali živi bili pa videli. Baterija navodno ima kapacitet od 3500 mAh, a cena u SAD bi trebala iznositi oko 600 dolara.

U nastavku pogledajte špijunski video:

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Анониман kaže,

    Ima li neko objašnjenje, zašto se koristi odnos 18:9 umesto 2:1?


  2. Анониман kaže,

    Bolje zvuci


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.