Google Datally aplikacija štedi vaš mobilni internet


Nakon tri meseca testiranja, Google je sada svoju novu za mnoge korisnu aplikaciju Datally ponudio u Prodavnici Play. Datally ima zadatak da vam pomogne u boljem praćenju potrošnje i na kraju u uštedi mobilnog interneta.

Ranije poznata pod nazivom Triangle, a sada službeno Datally, prati potrošnju mobilnih podataka po svakoj aplikaciji, omogućava blokiranje potrošnje mobilnog interneta u pozadini opet po svakoj aplikaciji, a pruža i informacije o besplatnim Wi-Fi hotspotovima u krugovima po kojim se krećete.

Datally daje detaljnu statistiku o potrošnji mobilnih podataka po satu, danu, nedelji i mesecu, opet u detalje po aplikacijama. Zaključite li u nekom trenutku da je aplikacija koju ste upravo instalirali počela da dosta koristi mobilni internet, kroz Datally ćete to rešiti jednim klikom.

Nakon meseci testiranja na Filipinima, pokazalo se da je Datally nekim korisnicima, uštedeo i do 30% mobilnog interneta pa ako ste sa tim resursom uvek u nestašici, pokušajte da si pomognete sa Datally.

Imajte na umu da će vam za instalaciju trebati Android 5.0 ili noviji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.