Galaxy S9 i S9+ na prvoj fotografiji uživo?


Samsung-ovi Galaxy S9 i S9+ navodno se neće drastično razlikovati od aktuelnih modela Galaxy S8 i S8+. Možda i najveća razlika biće sa leđa, gde će jedan dobiti kameru više, a oba novi, logičnoji i ergonomičniji položaj čitača otisaka. Sada su ova dva telefona osvanula na fotografiji uživo, koja ne izgleda sasvim ubedljivo i verujemo da odgovara stvarnosti.

Galaxy S8 i S8+ dokazali su se sad već prošle godine kao dva uređaja, kojima Samsung sa pravom puca na tron kralja Android-a ili barem kao prve pratilje svojem rođaku Galaxy-u Note8, koji pak predstavlja verovatno i najkompletniji uređaj sa vrhunskim ekranom, kamerama i hardverom za najzahtevnije.

Ništa manje ne očekuje se ni od ovogodišnjih naslednika u seriji Galaxy S. S obzirom da smo prošle godine imali odlučan iskorak u dizajnerskom pogledu u odnosu na Galaxy S7, za očekivati je da će Samsung ove godine tek dodatno ušminkati S8 i S8+ odnosno popraviti ono što baš i nije njihova jača strana. Pre svega je to položaj čitača otisaka.

Šiškalo se i o implementaciji ispod ekranskog stakla, ali sve više toga ukazuje na položaj kojeg otkriva i ova današnja fotografija.

Na njoj vidimo Galaxy S9 i S9+ jedan do drugoga, no dosta toga na toj fotci i ne izgleda baš realno pa bi se vrlo lako moglo raditi o nečijoj fotošop demonstraciji sile. Svejedno, mislim da će dva nova S9 macana, straga izgledati baš ovako.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.