Galaxy S9 stiže 25. februara


Nakon malo nagađanja i svojevrsne potvrde vodstva kompanije, juče je službeno objavljeno da će se Samsung-ov Unpacked event dogoditi 25. februara na MWC-u u Barceloni. Naime, Samsung je poslao službene pozivnice za ovaj događaj, na kojem se jasno vidi ljubičasti broj 9, sa istaknutim sloganom koji daje naslutiti obećavajuće novosti na područiju kamere.

Prema do sada dostupnim informacijama, Samsung će lansirati Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus, koji će se već u martu pojaviti u prodaji. Pokretaće ih najnovija generacija Exynos i Snapdragon procesora, a novosti vezane uz kameru najverovatnije se odnose na primenjivi otvor blende, koji će se kretati od prilično velikih f/1,5 do uobičajenih f/2,4. Takođe, kamera bi trebala da dobije mogućnost snimanja 960 fps usporenog videa, i to u duže, trajanju nego što smo do sada videli.

Dijagonale ekrana bi trebale ostati kao na prošlogodišnjim modelima, dakle 5,8 i 6,2 inča, a kapaciteti baterija 3000, odnosno 3500 mAh. Što se samog dizajna novih modela tiče, on bi trebao pratiti izgled lanjskih modela, sa određenim korekcijama koje bi im trebale dati prepoznatljivost.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.