Kreće Oreo za evropski HTC U11


Nakon što su se iz HTC-a prošle nedelje izvninili zbog kašnjenja, sada i službeno u opticaj šalju Oreo nadogradnju za njihov još uvek najjači model dostupan na tržištu – U11. Evo najvažnijih noviteta.

HTC U11 je u međuvremenu nasledio U11+, koji ispravlja u biti jedinu manu svojeg prethodnika ako je tako uopšte možemo nazvati pa donosi novi moderni 18:9 ekran što prednjicu čini više u skladu s vremenom u kojemu se pojavio na tržištu. Dok U11+ na tržišta treba da dođe sa Oreo-m out-of-the-box, HTC U11 na ovim je prostorima morao pričekati. Tom čekanju je napokon došao kraj.

Naime, u zraku je OTA nadogradnja oznake firmwarea 2.22.401.10 i teži 1.3 GB pa bi bilo mudro preuzimati je putem Wi-Fi mreže.

Glavna funkcija ovog ažuriranja je naravno novi Android 8 Oreo, a kako u opisu nadogradnje stoji, donosi i "sistemska poboljšanja".

Među novostima, koje integriše sam Oreo su pametni odabir teksta, Auto-fill, Picture-in-Picture i osveženi izgled Brzih podešavanja, a HTC će sa svoje strane ubaciti novi Edge Launcher – kružni meni kojeg prizivate stiskanjem uređaja, a debatovao je na modelu U11+.

Ako ažurirate svoj U11 svakako nam se javite utiscima u komentarima ispod.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.