Prodajno pakovanje Samsung Galaxy-ja S9 otkriva specifikacije


Kad jednom krenu, teško ih je zaustaviti. Govorimo o informacijama o Samsung Galaxy-ju S9 čije će predstavljanje na MWC-u ostaviti tek par neotkrivenih detalja, čini se. Najnovija fotografija prodajnog pakovanja otkriva većinu detalja o hardveru pa krenimo redom.

Ekran je dijagonale 5,8 inča, baš kao na Galaxy-ju S8, a ako računamo da su uglovi zaobljeni, zapravo dobijamo 5,6 inča. S aktualnim modelom deli i QHD+ rezoluciju (1440 x 2960 piksela). Glavna kamera je rezolucije 12 MP, ima optičku stabilizaciju, promenjivi otvor blende od f/1,5 do f/2,4 i može snimati super usporene snimke. Na kutiji ne piše, ali navodno će hvatati 1000 sličica u sekundi. Prednja kamera je 8 MP. Procesor nije naveden, ali zato memorija jest i iznosi 4 GB za RAM i 64 GB za internu memoriju.

Kućište je zaštićeno od vode i prašine i u njega su ugrađeni stereo zvučnici koje je podesila ekipa iz AKG-a. U paketu dolaze slušalice koje potpisuju isti ljudi. Za bezbednost su zaduženi skener irisa i Samsung-ovo dobro poznato rešenje Knox. Bežično punjenje je, naravno, podržano, ali se postolje kupuje odvojeno.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.