Samsung predstavio limitirano izdanje Galaxy Note8 za Olimpijske igre u Pjongčangu


Kompanija Samsung predstavila je limitirano izdanje Galaxy Note8 za Zimske olimpijske igre koje će biti održane od 9. do 25. februara 2018. godine u Pjongčangu.

Samsung će obezbediti ekskluzivne uređaje, odnosno specijalno izdanje Galaxy Note8 uređaja, kao znak ohrabrenja za postizanje velikih rezultata na Zimskim olimpijskim igrama. U saradnji sa Međunarodnim olimpijskim komitetom (MOK) i Organizacionim odborom Pjongčanga za Zimske olimpijske i Paraolimpijske Igre 2018. godine (POCOG), Samsung će isporučiti više od 4.000 uređaja svim olimpijcima, kao i olimpijskoj porodici Pjongčang 2018, uključujući osoblje MOK-a i POCOG-a.

Limitirano izdanje Galaxy Note8 za Olimpijske igre u Pjongčangu 2018. ima nove ojačane karakteristike, inovativni beskonačni ekran od 6.3 inča bez okvira, poboljšanu S Pen olovku za efikasnu produktivnost i dvostruku kameru najbolju u toj klasi. Samo za predstojeće Olimpijske igre, limitirano izdanje će imati sjajno belo staklo koje simbolično predstavlja zimske teme i zlatne olimpijske prstene - inspirisane Olimpijskom bakljom - izraz Olimpijskog pokreta sa savezom pet kontinenata i jedinstvom širom sveta.

Kompanija Samsung na ovaj način želi da omogući olimpijcima da održe povezanost u realnom vremenu i podele uspomene sa onima koji su i blizu i daleko.



„Tokom svog 20-godišnjeg nasleđa olimpijskog partnerstva, Samsung je iskazao svoju podršku olimpijskom pokretu pomažući širenje Olimpijskog duha i unapređivanje veza putem najnovijih tehnoloških inovacija i sveobuhvatnih iskustava“, rekao je Younghee Lee, CMO i izvršni potpredsednik kompanije Samsung Electronics. „Ponosni smo na to što smo obezbedili svim sportistima limitirano izdanje za Olimpijske igre u Pjongčangu 2018. godine, u nastojanju da im pomognemo da ostanu povezani, da snime i da podele neke od nezaboravnih trenutaka u svojim životima“.

Limitirano izdanje za Olimpijske igre u Pjongčangu će imati unapred postavljene, slavljeničke tematske pozadine igara. Takođe, korisne aplikacije biće unapred instalirane, kako bi se pomoglo očuvanje najboljeg iskustva Olimpijskih igara.

„Samsungova posvećenost Olimpijskom pokretu u proteklih 20 godina omogućila je značajne veze među učesnicima putem inovativnih mobilnih tehnologija“, izjavio je predsednik MOK-a, Thomas Bach. „Samsungovo Limitirano izdanje za Olimpisjke igre osnažuje Samsungovu i MOK-ovu zajedničku želju za širenjem olimpijskog duha. Upravo zbog ovakvih posvećenih partnera kakav je Samsung, mi smo u stanju da već godinama pružamo nezaboravna iskustva na Olimpijskim igrama“.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.