LG-jev ovogodišnji flagship stiže tek u junu?


Prema ekskluzivnim informacijama dobijenim od neimenovanog izvora koje prenosi portal VentureBeat, LG bi svoj flagship uređaj za 2018. godinu trebao predstaviti tek u junu.

Reč je o uređaju poznatom pod kodnim imenom Judy koji, ako je verovati dosadašnjim glasinama, neće dobiti ime LG G7. Nadalje prema informacijama koje spominje VentureBeat reč je o potpuno redizajniranom uređaju koji neće biti nalik postojećim uređajima iz LG-jeve G serije.

Spominje se 6,1-inčni Full Vision ekran u 18:9 formatu koji koristi novu MLCD+ tehnologiju (dodaje se još jedan beli podpiksel). Prednost nove tehnologije u odnosu na klasičnu je mogućnosti dosezanja svetline od 800 nita uz 35% manji utrošak energije.

Tu je i Snapdragon 845 čip, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, dvostruka zadnja kamera sa dva 16-megapikselna senzora sa otvorom blende f/1.6 i "boombox" stereo zvučnici. Nadalje, spominje se i podrška za bežično punjenje uređaja, digitalni asistent, tehnologija za prepoznavanje glasa, AI za kameru te IP68 sertfikat otpornosti na udarce, utjecaje vode i prašine.

Iscrpnije informacije biće poznate nakon službenog predstavljanja uređaja na leto.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.