Rešite niz zagonetki i osvojite jedan Bitcoin


Nezavisni developerski studio Gem Rose Collective sutra će na Steam-u lansirati svoju igru Montecrypto: The Bitcoin Enigma. Reč je o nizu navodno izuzetno teških mozgalica koje se rešavaju iz perspektive prvog lica, a cela igra ostavlja utisak velike potrage za skrivenim blagom. Na kraju, logično, sledi i bogata nagrada za onoga (ali samo onoga) koji prvi reši sve zagonetke.

Prvi uspešni enigmatičar koji pronikne u tajne svih zagonetki će kao nagradu od developera ove igre dobiti – jedan bitcoin, čija se vrednost ovih dana kreće oko 10.000 dolara. S obzirom na to da će igra koštati tek 1,99 dolara, čini se kao dobra investicija koja će se nekome zaista isplatiti.

Za rešavanje "bitcoin enigme" igrač mora zaroniti u lavirint sa 24 zagonetke, a zanimljivost se krije i u tome da će igrači po lavirintu moći da ostavlja tragove drugim igračima – prave, da im pomognu u rešavanju mozgalica, ili pak lažne da ih navedu na pogrešni put. Na kraju će konačna odgonetka srećnom igraču ponuditi alat za dohvatanje lozinki, a koje služe za otključavanje walleta s nagradom. Jednom kad netko zgrabi ponuđeni bitcoin, igra je gotova, kažu njeni autori.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. saj kaže,

    Haha nek navuku samo sto hiljada ljudi a bice ih vise,to je dve stotine hiljada dolara,a dace 1BTC. Dobar marketing,ima da zgrnu pare :)


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.