Galaxy Note 9 na kraju ipak možda dobije in-display čitač otisaka prstiju


Do sada se internetom proširilo dosta različitih informacija o mogućem Samsunog-vom in-display čitaču otisaka prstiju. Bilo je govora o tome kako bi ga mogao dobiti već Galaxy S9, ali videli smo da se to nije dogodilo. Kasnije se je rok navodno produžen za premijeru na Note-u 9, ali su se i u toj priči pojavili određeni problemi jer Samsung navodno još uvek nema spremno dovoljno kvalitetno rešenje, odnosno onakvo kakvo bi zadovoljavalo njegove bezbednosne standarde.

Ali ipak, čini se da se stvari ipak odigravaju malo brže nego smo mislili. Naime, Korea Herald donosi informacije o tome kako je Samsung Display pripremio tri moguća rešenja za ugradnju čitača otisaka prstiju u sam ekran, te da se sva tri ozbiljno razmatraju za moguću ugradnju u Note 9.

Note 9 treba da izađe tek krajem leta, što znači da je dovoljno vremena ostalo za eventualne izmene u planiranom dizajnu. Ukoliko se jedno od ponuđenih rešenja pokaže dovoljno kvalitetnim i pouzdanim, Note 9 bi na kraju mogao da dobije toliko očekivani in-display čitač otisaka prstiju, što otvara nove mogućnosti kod dizajniranja kućišta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.