Huawei parkirao svoje P20 plakate ispred Apple i Samsung prodavnica


Huawei gradi svoju reputaciju po pitanju agresivnog marketinga, kojim se sve jače suprotstavlja konkurenciji, tako su sad nakon što su praktično proterani sa američkog tržišta svoje P20 billboarde parkirali bukvalno pred vrata Samsung i Apple prodavnica.

Oni koji prate i svetske tehno portale sigurno su čitali kako su Trump, Samsung i Apple doslovno proterali Huawei sa američkog tržišta ili bolje rečeno nisu mu dozvolili da se udomaći i rasplamsa biznis. O motivima jednih, drugih i trećih uopšte ne treba previše filozofirati, a kako bi u toj nameri uspeli, zaigrali su naravno na paranoidne ideje američkog puka, kako ih Kinezi prisluškuju kroz Huawei telefone i gadgete.

Jedan od najvećih distributera smartphonea i ine tehno opreme Best Buy, najavio je tako povlačenje Huawei proizvoda sa svojih polica.

Huawei se protiv toga tamo teško može boriti, a cilj im je ponovno preskočiti Apple i u doglednoj budućnosti nadjačati i Samsung. Tako su valjda sve snage uoči lansiranja novih P20 modela sledeće nedelje, odlučili usmeriti na druga bitna tržišta poput Velike Britanije. Onde su naime, ispred vrata Apple prodavnica i Samsung Experience prodavnica parkirali kamione billboarde, kojima najavljuju svoje P20 telefone.

Na slici gore vidite ne jedan već dva kamiona sa plakatima ispred Apple Store-a, a ispred drugih prodavnica su na pločnike bukvalno tetovirali grafitima, koji najavljuju dolazak P20-ica 27. marta i donose "renesansu" valjda sa svim tim pustim kamerama, koje će nositi na sebi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.