Najavljena ovogodišnja WWDC konferencija


Apple je ove nedelje najavio kako će svoju tradicionalnu godišnju developersku konferenciju WWDC u njenom 29. izdanju održati od 4. do 8. juna u San Joseu. WorldWide Developers Conference 2018 biće mesto okupljanja softveraša koji rade na Apple-ovoj platformi, pa se tim povodom očekuje i nekolicina softverskih noviteta, kao što je to bio slučaj i do sada.

Ove godine, kažu upućeni, na WWDC-u bi Apple-ovci trebali da predstave iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5, a moguće je da vidimo i nadogradnju Apple TV-a. Osim softverskih noviteta Apple bi mogao iskoristiti otvorenje konferencije, kao i do sada, te predstaviti i ponešto novog hardvera. U razvoju su trenutno, prema neslužbenim informacijama, novi i jeftiniji iPad, novi iPad Pro, iPhone SE 2, novi MacBook Air, manji HomePod zvučnik, pa će nešto od toga najverovatnije biti po prvi put prikazano na konferenciji početkom juna.

Ulaznice za konferenciju prodaju se po 1.599 dolara, ali moći će ih, zbog prevelikog interesa, kupiti tek ograničen broj "srećnika" određenih nasumičnim odabirom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.