Procurele nove specifikacije HTC U12 telefona?


O novom HTC-ovom top modelu U12 već neko vreme kolaju glasine, ali informacije o specifikacijama su bile nepotpune, a često i protivrečne. Najnovije detalje donosi prilično pouzdani LlabTooFeR, što je opet u suprotnosti sa nedavno objavljenim specifikacijama.

Prema njegovim tvrdnjama, HTC U12 će imati 6-inčni ekran u 18:9 odnosu i biće izrađen u IPS LCD tehnologiji, a ne AMOLED kako se prvobitno nagađalo. Pokretaće ga Snapdragon 845 procesor u kombinaciji sa 6 GB RAM-a. Interna memorija bi se mogla popet čak do 256 GB u najskupljem modelu.

Na poleđini će imati 16+12 MP kamere opremljene Sony-jevim senzorom, a prednja 8 MP. Kućište će biti vodootporno, dok bi baterija trebala da raspolaže kapacitetom od 3420 mAh. Operativni sistem je Android 8.0 Oreo, a od novosti se još navode Face unlock, treble podrška i dual SIM verzija.

Ono što još ne znamo je njegov fizički izgled. Dakle nemamo informaciju hoće li imati ekran od ivice do ivice ili pak od ruba do zuba. Bilo kako bilo, službeno predstavljanje će verovatno uslediti u sledećih mesec dana.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.