Procureli detalji oko OnePlus 6 telefona, poznate kompletne specifikacije


Zadnjih dana se u medijima ponovno spominje OnePlus-ova šestica. Nakon, par fotografija, rezultata benchmark testova sada su se pojavile i možebitne cene te detaljnije specifikacije.

Kako znamo do sada, OnePlus 6 što se tiče samog dizajna najverovatnije će se temeljiti na telefonu Oppo R15. Urezani ekran koji je sve češća pojava na Android telefonima je takođe potvrđen, što i nije bilo neko preveliko iznenađenje. Štaviše, iznenađenje bi bilo da je kojim slučajem urez na vrhu ekrana izostao.

Na nedavnoj fotografiji koja je takođe procurela u medije, vidljivo je kako OnePlus planira da ove godine predstavi i OnePlus 6 u izdanju sa 256 GB interne memorije. Na fotografiji je navedena i cena – 749 USD. Shodno tome, za očekivati je kako će modeli sa manje data prostora biti nešto jeftiniji – 128-gigabajtni model o čijim će specifikacijama uskoro biti reči ne bi trebao da košta više od 550 ili 600 USD.

Što se specifikacija tiče – 128-gigabajtni model (ali i svi ostali) trebao bi da ima 6,28-inčni AMOLED ekran. Ekran će kako smo već naveli imati urez sa gornje strane. Uz to, tu je i 18:9 odnos stranica što na kraju potvrđuje i rezolucija ekrana od 2.280 x 1.080 tačaka.

Odavno se zna kako će se OnePlus temeljiti na Snapdragon-u 845, a sada se zna i brzina na kojoj će raditi – 2,7 GHz. Uz 6 GB RAM-a OnePlus 6 imaće i dve kamere sa zadnje strane – jednu rezolucije 16 MP (f/1.7) i drugu rezolucije 20 MP (f/1.7). Sa prednje strane trebala bi da se nađe kamera od 20 MP (f/2.0).

Što se baterije tiče, uređaj bi trebao dobiti bateriju kapaciteta 3.450 mAh. Debljina uređaja bi trebala da bude maksimalno 7,5 milimetara. Softversku stranu uređaja činiće Oxygen OS koji će se temeljiti na Android-u 8.1.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.