GoPro Hero - najjeftinija GoPro kamera do sada


GoPro, jedna od najpoznatijih kompanija koja se bavi proizvodnjom akcionih kamera zadnjih godina muku muči sa finansijama. Kako bi se koliko toliko oporavili odlučili su proizvesti i jeftiniji model akcione kamere koji bi cenom bio dostupniji većem broju kupaca.

Tako je nastao GoPro Hero model. Radi se akcionoj kameri koja može snimati video do rezolucije 1.440 px pri 60 sličica u sekundi. Kvalitet snimljenih fotografija je nešto manji u odnosu na ostale modele iz ponude i iznosi 10 MP. Burst način snimanja je također oslabljen te snima samo 10 sličica u sekundi za razliku od Hero5 Black i Hero6 Black modela koji snimaju 30 sličica u sekundi.

Dobra je vest što je kamera i dalje otporna na vodu i to do dubine od 10 metara što je odlika i skupljih modela. Nadalje, ostala je kontrola putem glasovnih komandi, video stabilizacija te ekran osetljiv na dodir. GP1 čip koji je deo Hero6 Black kamere nije i deo novog Hero-a, već čip kompanije Ambarella.


Takođe novi Hero nije kompatibilan sa kompanijinim dronom Karma. Ali, sudeći prema vestima sa početka godine, to i nije neki preveliki minus. S novog modela izostale su i neke naprednije opcije – HDR Photo Capture, Touch Zoom, Exposure Control, Protune, 3,5-milimetarski audio port i druge. Celu tablicu mogućnosti novog Hero-a u odnosu na stare možete proučiti ovde.

Dobre strane GoPro Hero kamere su njena cena (oko 220 evra) te mogućnost korišćenja sve dodatne GoPro opreme. Više informacija o samoj GoPro Hero kameri možete saznati na službenim stranicama proizvođača.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.