iPhone 8 i 8 Plus od sada i u crvenoj boji


Ako ste vlasnik nekog od iPhone 8 modela možda će vam biti žao što niste pričekali sa kupovinom. Apple je juče predstavio iPhone 8 i 8 Plus u (PRODUCT)RED crvenoj varijanti sa crnom prednjom stranom.

Apple je i prošle godine otprilike u ova doba lansirao (PRODUCT)RED verzije iPhone-a 7 i 7 Plus, kojima generiše novi profit ali i pruža podršku borbi protiv AIDS-a.

Ove godine u to ime predstavljaju crveni iPhone 8 i 8 Plus, koji iznutra ne donose ništa novo ali zato spolja u ovoj jarkoj crvenoj izgledaju fantastično. Naravno, pod uslovom da volite crveno.



U performanse iPhonea 8 i 8 Plus pa ni u ovoj crvenoj ne trebate sumnjati jer ih pokreće isto A11 Bionic čip sa istim konfiguracijama RAM-a odnosno interne memorije.

Dvoumica nema ni oko njihove kamere, koje svakako spadaju u sam vrh ponude smartphone kamera.

Novi (PRODUCT)RED iPhone 8 i 8 Plus u prodaju kreću od danas, a u prodavnicama će biti od 13. aprila. Hoće li ih biti i kod nas, nemamo još potvrdu.

Oni koji u svojim rukama već drže iPhone 8 ili iPhone 8 Plus, žudnju za crvenim, možda će utažiti i nova (PRODUCT)RED Folio maska, koju pak možete nalepiti na bilo koju boju kućišta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.