Kraj softverske podrške za Galaxy S6/S6 Edge


Galaxy S9 i S9+ su trenutno Samsung-ovi modeli koji su u centru pažnje, ali ako se vratimo par godina unazad, Samsung-ovi tadašnji flagship uređaji su bili znatno drugačiji od ovih danas. Pre četiri godine, plastični Samsung Galaxy S5 je tada bio najbolji telefon koji je Samsung mogao proizvesti.

Već sledeće godine, Samsung je napravio iskorak u dizajnu i lansirao na tržište Galaxy S6 seriju i zadivio sve metalnom i staklenom strukturom, toliko da su svi prethodnici zaboravljeni, ali je napravio dobru podlogu za sve one koji su narednih godina dolazili. Kako svi kad tad izgube slavu, tako je došao i kraj softverskih nadogradnji za Samsung S6. Vlasnici Galaxy S6 i S6 Edge modela više neće moći da ažuriraju operativni sistem.

S6 Edge+ i S6 Active su takođe bili uklonjeni sa liste telefona koji primaju nadogradnje, ali su uskoro vraćeni nazad na istu. Ovi modeli su pušteni u prodaju 2 meseca nakon S6 i S6 Edge te će nastaviti da primaju nadogradnje, ali je velika verovatnoća da će uskoro biti uklonjeni sa popisa.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.