Leagoo S10 se previše ugledao na Huawei P20 Pro


Kineski proizvođač telefona Leagoo nastupiće na ovogodišnjem Asia World Expo sajmu koji se održava od 18. do 21. aprila u Hong Kongu. Prema poznatim informacijama tih dana predstaviće dva nova telefona – S9 Pro i S10. Ovaj drugi kako je vidljivo iz dostupnih fotografija čini se kao direktni konkurent Huawei-jevom P20 Pro modelu.

Naime, na fotografiji se jasno vidi kako se sa zadnje strane uređaja nalaze tri kamere, poređane na način kakav je i kod Huawei-jevog telefona P20 Pro. I dok je taj deo Leagoo iskopirao od Huawei-ja, zrno originalnosti je pokazao po smeštaju blica između dve gornje kamere dok je Huawei istu radije odvojio što dalje od kamera.



Drugo što odmah na prvu upada u oči je prepoznatljiva boja kućišta (ljubičasto-tirkiz), koja takođe neodoljivo podseća na Huawei-jevu najnoviji P20 Pro.


Ono u čemu se Leagoo S10 donekle razlikuje je 6-inčni ekran. Istina, odnos mu je 18:9 kao i kod većine današnjih telefona, ali notch koji S10 takođe poseduje je znatno manji, odnosno uži. Iza notcha se nalazi samo prednja kamera i ništa više. Taj deo je Leagoo čini se iskopirao od Andyja Rubina i njegovog Essential Phone-a. Ali, ekran sa Leagoove desetke ima nešto što nemaju ni Huawei P20 Pro ni Essential Phone – skener otiska prsta unutar ekrana.

Što se tiče hardvera glasine govore kako će S10 stići u dve verzije – sa Snapdragon-om 845 i Heliom P60 te kako će se moći nabaviti u konfiguracijama sa 6 GB i 8 GB RAM-a te 128 GB i 256 GB data prostora. Istovremeno, Leagoo će predstaviti i S9 Pro koji će imati 6,18-inčni ekran, 18:9 odnosa i znatno većeg notcha. Imaće 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, a pokretaće ga MediaTek-ov SoC MT6763. Oba telefona biće predstavljena 18. aprila na Leagoo X događaju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.