OnePlus 6 u zaštitnoj maskici, stiže 6. maja


Za OnePlus 6 već odavno znamo kako će izgledati. Zahvaljujući curenju informacija i slika, videli smo da se neće razlikovati od velikog broja ovogodišnjih Android-a sa zubom na vrhu ekrana. Sada nam tako stižu i renderi proizvođača zaštitnih maskica, na kojima OnePlus 6 pozira u punom sjaju.

Ali ipak, na ovim slikama ne vidimo veliku praznu površinu na dnu ekrana, o kojoj je govorio i sam izvršni direktor OnePlus-a. Verovatno se radi o pokušaju šminkanja za potrebe marketinga.

Što se specifikacija tiče, poznato je da će OnePlus 6 biti pokretan Snapdragon-om 845 u kombinaciji sa 8 GB RAM-a i 64, 128 ili 256 GB interne memorije. Dvostruka kamera na poleđini bi trebala da sadržo 16+20 MP senzor, a selfie kamera 20 MP.

Zanimljivo je da bi OnePlus-ov smartphone ove godine trebao stići nešto ranije nego što je to bila praksa do sada. Glasine sugeriraju da će se to dogoditi već 5. maja, dakle za manje od mesec dana. Ono što nas nikako ne raduje su najave o cenama, koje bi ove godine ponovo mogle narasti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.